تحولات منطقه

سرپرست مرکز بهداشت کیش با اشاره به خنک شدن مناطق جنوبی کشور و این جزیره گفت: فعالیت پشه‌ها با کاهش گرما بیشتر شده و این امر مراقبت‌های جدی می‌طلبد.

مردم مناطق جنوبی کشور مراقب پشه آئدس باشند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، اسدالله احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه بخش بهداشت جزیره کیش، نظام مراقبت بیماری و حشره شناسی را دنبال می‌کند، اظهار کرد: کارشناسان مرکز بهداشت جزیره، وفور حشره را اندازه گیری، اعلام هشدار و پیگیری می‌کنند.

وی ادامه داد: کارشناسان مرکز با مشاهده پشه، عملیات مه پاشی و سم پاشی را آغاز می‌کنند.

سرپرست مرکز بهداشت کیش در رابطه با خطرات پشه آئدس، بیان کرد: ۲ نوع از پشه‌های آئدس می‌توانند ناقل بیماری‌های ویروسی چهارگانه معروف به تب زرد، تب دنگی، زیکا و چیکنگونیا شوند.

وی آب راکد را مهمترین محل تولید مثل و ازدیاد پشه آئدس دانست و گفت: این پشه‌ها بیشتر در مناطق گرمسیر و معمولا مرطوب دنیا وجود دارند.

«اسدالله احمدی» اضافه کرد: لاستیک‌های مستعمل و فرسوده، ظروف آب باقی مانده در محوطه‌ها، ظروف زیر گلدان‌ها و قوطی کنسرو و بطری‌های ریخته شده در برخی محوطه‌های مسکونی بهترین محل برای تولیدمثل پشه آئدس هستند.

یکی از گونه های حشرات موجود در طبیعت که می‌تواند بیماری‌هایی نظیر تب دنگ و زیکا را منتقل کند، پشه

آئدس است؛ گیاه لاکی بامبو یکی از زیستگاه‌های مورد علاقه پشه آئدس محسوب می‌شود.

پشه آئدس نزدیک به هزار گونه دارد، اما همه گونه ها ناقل بیماری نیستند؛ در حال حاضر مهم ترین نوع پشه‌های آئدس از نظر پزشکی، «آئدس اجیبتی» و «آئدس آلبوپیکتوس» است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.